Google Ads – 2 halvdagar

Sammanfattning

Se till att synas för kunder när de söker efter företag som ditt. Google Ads är en onlineannonseringslösning som du kan använda för att marknadsföra dina produkter och tjänster på Google Sök, YouTube och andra webbplatser på hela webben.

Denna utbildning passar er som vill komma i gång eller som testat utan att lyckas. Är du redan slipad Google-annonsör är detta inte en kurs för dig.

Kursledare Rickard Eriksson
Datum dag 1 23 januari, 2023, 08:30 - 12:30
Datum dag 2 24 januari, 2023, 08:30 - 12:30
Plats Online via Zoom

Med Google Ads kan du välja specifika mål för dina annonser, som att få fler telefonsamtal eller webbplatsbesök. Du kan anpassa din budget och inriktning och börja eller sluta visa dina annonser när som helst. Google Ads kan upplevas som krångligt för er utan förkunskaper i ämnet. Vi kommer därför skapa en kortare introduktionsvideo som bör gås igenom innan kurs. Vi kommer även begränsa kursinnehållet till de mest intressanta/vinstgivande funktionerna. Denna utbildning passar därför er som vill komma igång eller som testat utan att lyckas. Är du redan slipad Google-annonsör är detta inte en kurs för dig.

Efter utbildningen kommer du ha lärt dig hur du kopplar ihop alla delar av kundens köpresa, på bästa sätt. Och därigenom ökar din omsättning. Du kommer även förstå att allt du gör är försäljning och att det går att mäta. Och framförallt hur du optimerar nämnda köpresa och tar bort friktion längs vägen.

Du får tillgång till en kapitelindelad videorepris och FAQ direkt efter genomförd kurs.

Rickard Eriksson

Rickard har jobbat kommersiellt med sociala medier i 25 år. Ja, han grundade t.o.m. det första sociala mediet, LunarStorm. Han nördar lätt iväg och har byggt fiffiga analysrobotar. Men allra helst äter han kräftor.

Numera jobbar Rickard på Nischad Utbildning AB, som har utbildat över 4 000 företag med ökad försäljning i fokus d.v.s. skapa fler köp till lägre marknadsföringskostnad. Eller få fler att ta till sig informationen eller förändra sitt beteende. Mätbar framgång i sociala medier och på webbplatsen kort och gott. Läs mer på www.nischad.se

Anmälan