Glampingsäsongen – Hur har det gått?

Sammanfattning

ERFARENHETSUTBYTE FÖR DIG SOM DRIVER UNIKT BOENDE MED NATURUPPLEVELSER

Många glampingvärdar har upplevt en hektisk sommar med många gästnätter. Besökaren i Halland har haft möjligheter att välja mellan ett 10-tal olika Glampingboende, var och en med sin unika profil. Säsongen lider mot sitt slut och alla har färska erfarenheter med sig. Hur har det gått?
I vilka marknadsföringskanaler hittar kunden dig? Hur löser ni praktiska problem? Prissättning och betalningslösningar. Strul och glädje.
Förra hösten bjöd naturturismprojektet till Glampingträffar och redan då pratade vi om att ses igen. Företag och privatpersoner som erbjuder Glamping (glamorös camping) eller annat unikt naturnära boende i Halland.

Anmälan Skicka anmälan
Datum 29 september, 2021
Tid 18:00 - 20:30
Plats Digitalt via Microsoft Teams

Glamping – Erfarenheter 29 sep -21 (Inbjudan PDF)

PROGRAM

INSPIRATION
Breanäs hotell ligger vid Immeln och erbjuder boenden för olika behov. Förutom hotell erbjuds Glamping, Flying tents och husbilspaket, alla med naturupplevelser inpå knuten. Hur har deras säsong rullat på? Hur går tankarna framåt? Ina och Lasse Pedersen.

ERFARENHET

Glampingföretag i Halland berättar om sommarens erfarenheter och tankar 2022

MARKNADSFÖRING

VisitHalland visar hur vi arbetar med att attrahera besökare från andra län och länder. Återblick på säsongen och appen A-Day-in-Halland.

TID OCH PLATS

Onsdag 29 sep kl. 18-20.30. Teams (digitalt)

ANMÄLAN 

magdalena.m.petersson@regionhalland.se
0766-981035

Sista anmälningsdatum: 27 september

Anmälan