DIGITAL HÅLLBARHETSUTBILDNING

Den digitala Hållbarhetsutbildningen är en grundläggande utbildning som förklarar begreppen social-, ekonomisk och ekologisk hållbarhet. Utbildningen berättar om hållbar besöksnäring och varför det är viktigt. 

Utbildningen är kostnadsfri. 

Kort sammanfattning

Hållbarhet går mer och mer åt en hygienfaktor och kommer vara avgörande om man finns kvar som företag eller inte. För att Region Hallands mål att fördubbla turistomsättningen till 2030 måste vi också se till att göra det hållbart! 

Den digitala hållbarhetsutbildningen är en grundläggande utbildning som förklarar begreppen social-, ekonomisk och ekologisk hållbarhet. Utbildningen berättar om hållbar besöksnäring och varför det är viktigt. 

Hållbarhetsutbildningen är webbaserad och tar ca 1,5–2 timmar att genomföra. Du kan välja att pausa utbildningen för att sedan starta där du senast slutade. 

Du kan använda din dator, läsplatta eller mobiltelefon för att göra utbildningen.

Utbildningen stödjer alla browsers förutom Internet Explorer 11. 

Vi vill inspirera, ge förståelse och medvetengöra inom social-, ekologisk och ekonomisk hållbarhet.

Anmälan

Anmäl intresse genom att fylla i formuläret nedan. 

När du har blivit registrerad kommer du att få ett mail från Kurskoll.  Registreringen kan ta upp till 2 arbetsdagar. Hittar du inte mailet kolla din skräpkorg och finns det inte där mailar du anmalan.hkih@regionhalland.se.  

Utbildningen är kostnadsfri. 

Inspirationsfilm

Lyssna på Lisa Lemke om varför hållbarhet är viktigt och om varför just du ska genomföra den digitala hållbarhetsutbildningen.