Marcus Eldh – Prissättning av naturupplevelser

Sammanfattning

Intresset för upplevelser i naturen är en starkt växande trend som skapar nya reseanledningar och förlänger säsongen. Hur kan du dra nytta av det? Skulle du kunna skapa nya naturupplevelser och paketera det med boende och mat? Och vad ska du ta betalt? Det får du reda på vid detta tillfälle.

Datum 27 januari, 2021
Tid 08:30 - 10:30
Plats Digitalt

PROGRAM

Vandrarens behov
Vad söker vandrare som är redo att betala för en vandringsupplevelse? Så jobbar vi med paketering, marknadsföring och prissättning.
Stefan Krantz, www.vandra.se

Sätt rätt pris på upplevelsen
Marcus Eldh, www.wildsweden.com

Du kan ta del av inspelningen från Marcus föreläsning via denna länk (Klicka)

Mer information
Detta är ett samarrangemang mellan Destination Halmstad och Visit Halland som en del av projektet ”Hållbar utveckling inom naturturism”. Träffen arrangeras av Destination Halmstad med fokus på besöksföretag i Halmstad men är öppen och intressant för fler.

”Marcus Eldh är en förebild som naturturismföretagare och en skicklig och entusiasmerande föreläsare. Utifrån egna erfarenheter har han en förmåga att på ett lättsamt sätt avdramatisera turismföretagarens funderingar och upplevda svårigheter i att skapa säljbara produkter och förmedla dem till gäst på ett så effektivt och lockande sätt som möjligt”.

Anmälan