Välkommen till en kunskapsdag om Tyskland!

Sammanfattning

2024 ökar Visit Halland marknadsföringen av Halland i Tyskland. Med anledning av det bjuder Visit Halland in dig till en kick-off som ger dig spännande möjligheter att fördjupa dina kunskaper om den tyska målgruppen. Under denna dag kommer vi att dyka djupt in i den tyska gästens drivkrafter, resmönster och förståelse för vad de vill göra på sin semester i Sverige och Halland.


 

Anmäl dig här

Sista anmälningsdag: 18 mars

Kursledare Nils John, Isabell Kendzia
Datum 22 mars, 2024
Tid 09:00 - 12:30
Plats Villa Apelviken, Varbergs Kusthotell

Deltagarna kommer att ges förutsättningar för att både attrahera tyska besökare och göra anpassningar utifrån den tyska besökarens förväntningar och drivkrafter.

Vi har bjudit in följande experter:

  1. Nils John: Landschef på Visit Sweden i Tyskland. Nils kommer att ge oss fakta och insikter (och kanske slå hål på några myter) vilka ska hjälpa till att förstå den tyska gästen bättre t.ex. kommer han ta upp kulturskillnaderna, syn på Sverige och konsum- och rese beteende osv.
  2. Isabelle Kendzia: Senior Advisor på turismteamet på EHRENBERG SØRENSEN Kommunikations kontor i Hamburg. EHRENBERG SØRENSEN är Visit Hallands kommunikationsbyrå i Tyskland. Isabelle kommer att berätta om trender, vad tyska gäster söker på sin semester och hur Hallands utbud matchar den tyska målgruppen. Potentialen för Halland är stor. Föredraget sker på engelska. 
  3. Lyssna på Visit Hallands arbete att attrahera tyska gäster
  4. Inspireras av företagare som berättar hur de attraherar tyska gäster

 

Detta evenemang ger dig en unik möjlighet att fördjupa din förståelse för den tyska målgruppen och skapa attraktiva upplevelser för dem. Vi ser fram emot att träffa dig på Villa Apelviken!

Nils John

Nils John är Country Manager och Business Development Manager för Visit Sweden i Tyskland.

Isabell Kendzia

Isabell arbetar från kontoret i Hamburg som en del av turismteamet på EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation. Hon har en examen i företagsekonomi inom transport och turism och har många års erfarenhet av turism och destinationsmarknadsföring.

Anmälan