Kurbits Omställning – 4 halvdagar

Sammanfattning

I krissituationer kan man behöva hjälp att tillsammans med andra lyfta blicken, ställa om och se nya möjligheter istället för hinder. I Kurbits Omställning läggs fokus på direkt affärsnytta, välbeprövade metoder och verktyg, anpassade för besöksnäringen.

Kursledare Ulrika Larsson
Datum 1 mars, 2021
Tid 09:00 - 12:00
Plats Digitalt - mer info kommer inför utbildningsstart

Nu bjuder vi in dig till att genomföra ett affärsutvecklingsprogram för företag inom regionens besöksnäring. Genom programmet ”Kurbits Omställning” kommer små- och medelstora företag att få delta i en affärsutvecklingsprocess under fyra halvdagar samt ett coachningstillfälle – allt online. Fokus ligger på affärsnytta genom välbeprövade metoder och verktyg anpassade för besöksnäringen för att kunna ställa om sin affär på kort sikt men också för att nå långsiktig lönsamhet.

Läs mer här: https://bit.ly/KurbitsOmstallning

Se film från tidigare deltagare: Tord på Herresta Lada

Med anledning av Coronakrisen är det kostnadsfritt. Det är viktigt att du redan nu vet att du i så fall kan delta vid alla fyra tillfällen, se datum nedan.

INNEHÅLL
Block 1. Ditt företag i en förändrad omvärld
Måndag 1/3 | Kl 9-12
Block 2. Produkt- och konceptutveckling
Torsdag 4/3 | Kl 9-12
Block 3. Kommunicera smart
Måndag 8/3 | Kl 9-12
Block 4. Handlingsplan för att säkra affären
Torsdag 11/3 | Kl 9-12

Programmet innefattar även ett två timmars individuellt coachingtillfälle.

Ulrika Larsson

Med över 15 års erfarenhet som egenföretagare inom besöksnäringen,  framförallt med fokus på naturturism, outdoor och adventure travel, är Ulrika Larsson en erfaren processledare inom Kurbits Affärsutvecklingsprogram. I Halland såg vi henne senast 2020 då hon var uppskattad processledare för Kurbits Export.

Anmälan

ANMÄLAN
Anmäl dig senast den 19 februari, anmälan är bindande.

Max 8 företag, först till kvarn.