Nå tyska marknaden via researrangörer

Sammanfattning

Vill du nå fler tyska besökare är researrangörer en av de lättaste kanalerna! Visit Halland bjuder in dig som arbetar på en boendeanläggning att delta på denna workshop där vi tillsammans går igenom hur man stärker sitt erbjudande för denna målgrupp.

Kursledare Thereze Lindén
Datum 8 maj, 2024
Tid 09:00 - 12:00
Plats Falkenberg Strandbad

Majoriteten av tyskar, hela +60%, bokar årligen sina semesterresor med hjälp av utbudet hos en researrangör. Många av dessa researrangörer vill erbjuda mer av Hallands turistiska utbud och det börjar alltid med boendet!

Visit Halland bjuder därför in dig som arbetar på en boendeanläggning att delta på denna workshop där vi tillsammans går igenom hur man stärker sitt erbjudande för denna målgrupp. Vi kommer även gå igenom hur man på egen hand samt tillsammans med Visit Halland bearbetar researrangörer.
Researrangörernas målgrupper kommer i både större och mindre grupper samt enskilda sällskap upp till fyra personer. Detta innebär att denna workshop kan vara lika relevant för dig som kan erbjuda större kapacitet som dig som har småskaligt boende med få rum och bäddar.

Under workshopen kommer du att få ta del av: 

  • grunderna om reseledet
  • målgrupper, segment och avtalsvarianter
  • Allotments och ”on-request”
  • för- och nackdelar med researrangörssamarbete
  • andras lärdomar och framgångar
  • checklista för framgångsrika samarbeten
  • hur man skriver en offert
  • konkreta verktyg och nästa steg

 

Missa inte tillfället att bidra till Hallands gästnattsutveckling och maximera din potential på den tyska marknaden tillsammans med oss!

MÅLGRUPP FÖR UTBILDNINGEN

Denna utbildning är för boendeanläggningar.

Researrangörer efterfrågar främst affärsrelationer med hotellboende men även B&B (helst med dusch/wc på rummet). Det finns även möjlighet för dig som driver stugbyar och camping med stugor.

Om du funderar om det här är rätt kanal för dig, kontakta Nadja Leek eller Rosi Magnusson innan du anmäler dig.

Nadja Leek: nadja.leek@regionhalland.se tel: 073 – 306 00 25

Rosi Magnusson: rosi.magnusson@regionhalland.se tel: 035-  17 98 94

Thereze Lindén

Denna utbildning leds av Thereze Lindén från Grijp Konsult AB, hon har tidigare arbetat med regional destinationsutveckling med fokus på bearbetning av internationella researrangörer samt utveckling av turistiska produkter och paketering. Thereze har arbetat med Visit Sweden, destinationer i Sverige och med att coacha enskilda företag för att öka deras konkurrenskraft och framgång på den internationella marknaden.

Anmälan

Anmäl dig senast 1 maj