PR-dag med Visit Halland & OBEYA

Sammanfattning

Att andra pratar om vårt härliga Halland är det bästa vi vet, och nu vill vi hjälpa dig att få fler att prata om ditt företag!

Välkommen till en dag där du får lära dig mer om PR och hur du som företag kan jobba med det. Vad är egentligen PR? Vad vill en journalist ha, hur skapar du en nyhet och hur kan du samarbeta med influencers? Allt detta och mycket mer går vi igenom på en rolig och inspirerande dag tillsammans med PR-Byrån Obeya. 

Inga förkunskaper krävs. 

Tid: 09:00-13:00, inkl lunch

ANMÄL DIG LÄNGRE NER PÅ SIDAN

Kursledare Joakim Johansson
Datum 4 oktober, 2024
Tid 09:00 - 13:00
Plats Falkenberg Strandbad

PR betyder Public relations och handlar om att få andra att prata om dig och ditt företag. PR innefattar både journalister och influencers och du som företag kan jobba med antingen det ena, det andra eller både och.

För oss på Visit Halland är PR ett av våra viktigaste verktyg för att på ett trovärdigt och effektivt sätt öka kännedomen om Halland och få fler att vilja komma hit. Och ju fler vi är som jobbar för att andra ska prata om Halland, desto bättre är det!

Förutom att du lär dig mer om PR och hur du själv kan dra nytta av det, så hoppas vi på Visit Halland få nya uppslag och vinklar för vårt gemensamma PR-arbete framåt.

Vad du får lära dig:

OBEYA:

  • Vad är PR?
  • Varför arbeta med PR?
  • Medielogik – så tänker media
  • Verktyg för PR
  • Så skapar du en nyhet
  • Samarbeta med influencers
  • Inspiration – så gör andra

 

Visit Halland:

  • Hur vi arbetar med PR och hur ditt företag kan vara med i våra insatser.

Agenda

09:00 – 12:00 Utbildning

12:00 – 13:00 Lunch

Föranmälan eventuell specialkost

Joakim Johansson

Joakim Johansson har lång erfarenhet av att jobba med medierelationer samt att skapa uppmärksamhet med hjälp av PR. Han har tidigare bland annat varit pressansvarig på Riksteatern och arbetar idag som strateg på PR-byrån Obeya. Joakim har gedigen kunskap om vad som blir en nyhet, hur medielandskapet ser ut och vad du ska tänka på i kontakt med journalister och influencers.

Anmälan

Anmäl dig senast 25 september.