Stärk ditt varumärke genom hållbarhetskommunikation! – Inspirationsföreläsning

 • Hem
 • I
 • Utbildningar
 • I
 • Stärk ditt varumärke genom hållbarhetskommunikation! – Inspirationsföreläsning

Sammanfattning

Välkommen till en digital inspirationsföreläsning med CSR Västsverige den 14 mars! Vi kommer att utforska hur du kan stärka ditt varumärke genom effektiv hållbarhetskommunikation.

ANMÄL DIG LÄNGRE NER PÅ SIDAN

Kursledare CSR Västsverige
Datum 14 mars, 2024
Tid 09:00 - 11:00
Plats Online

Hållbarhetskommunikation behöver inte vara komplicerad. Tvärtom, den har en enorm potential att göra dig mer attraktiv och skapa nya affärsmöjligheter med medvetna resenärer. Det är ofta de små stegen som gör den största skillnaden. Börja med att berätta om de hållbarhetsinitiativ ni redan genomför. Tänk på både social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet.

CSR Västsverige kommer att guida er genom bästa praxis, dos and don’ts, och hjälpa er förstå er målgrupp. Vi kommer även att diskutera hur ni kan skapa engagemang och lojalitet hos era besökare, samtidigt som ni bidrar till en hållbar framtid för samhället och miljön.

Under webinariet kommer vi att ta upp följande ämnen:

 1. Vad är kommunikation och vad är hållbarhetskommunikation?
 2. Hur kan ni förbättra ert nuvarande hållbarhetsarbete?
 3. Vilka konkreta åtgärder kan ni vidta för att nå era mål?
 4. Inspireras av positiva exempel från Sverige och Halland.

 

Var med och låt dig inspireras till att sprida ert arbete kring hållbarhet!

Håll även utkik, det kommer en workshop i två delar där vi fördjupar oss ännu mer i ämnet.

Vi ser fram emot att ha er med oss!

 

KOMMANDE

Workshop i två delar: Identifiera och kommunicera ert hållbarhetsarbete.

 • 12 april 9–12, workshop del 1 – Identifiera ert hållbarhetsarbete: Vad gör min organisation som jag kan kommunicera om?
 • 22 april 9–12, workshop del 2 – Kommunicera ert hållbarhetsarbete: Hur kommunicerar jag hållbarhet på ett trovärdigt sätt? 

CSR Västsverige

CSR Västsverige är ett nätverk för hållbar verksamhetsutveckling. Tillsammans med sina medlemmar jobbar de för ett Västsverige där alla verksamheter tar ansvar och gör skillnad för världen. Deras expertis stärker sig över alla tre hållbarhetsdimensioner och stöttar verksamheter runt om i Västsverige i deras hållbarhetsresa.

 • Kajsa Humlén Kirbe, verksamhetschef CSR Västsverige. Har mångårig erfarenhet av arbete med hållbarhet i både stora och små organisationer. Hon är kunnig i hur man kommunicerar trovärdigt och transparent och besitter extra stor expertis inom miljö, klimat och arbete med hållbarhet i värdekedjan.
 • John Harfouche, projektledare CSR Västsverige. Har en mångårig erfarenhet från social hållbarhet, ledarskap och arbetsmarknadsfrågor. Kommunikation och olika sociala kanaler har alltid varit en stor del av arbetet. Till detta har han en bredd bakgrund inom besöksnäringen som bland annat spachef, restaurangchef och hotellchef.

Anmälan

Sista dag för anmälan: 12 mars

Inspirationsföreläsningen sker digitalt via Yesbox. Länk till föreläsningen skickas 13 mars.