Strategisk marknadsföring – På rätt plats i rätt tid. – 3 halvdagar

  • Hem
  • I
  • Utbildningar
  • I
  • Strategisk marknadsföring – På rätt plats i rätt tid. – 3 halvdagar

Sammanfattning

Visst var det härligt på den gamla goda tiden när marknadsföring innebar att skicka en annons till närmsta turistbroschyr. Den tiden är över och marknadsföring kan kännas som en snårig djungel. Att marknadsföra kan vara både enkelt och kul och i utbildningen får du lära dig hur du arbetar med hållbara strategier för din marknadsföring.

Anmälan Skicka anmälan
Kursledare Kajsa Granberg
Datum dag 1 22 februari, 2021, 09:00 - 12:00
Datum dag 2 25 februari, 2021, 09:00 - 12:00
Datum dag 3 2 mars, 2021, 09:00 - 12:00
Plats Digitalt - mer info kommer inför utbildningsstart

Under utbildningen kommer du bland annat lära dig hur du gör en enkel målgruppsanalys och en persona, du kommer också få ökad kunskap om internetbeteenden och resebeteenden hos olika målgrupper och vi kommer gå närmre in på vilka olika kanaler just din målgrupp finns i. Du kommer få med dig verktyg och nycklar för hur du kan skapa innehåll som är både inkluderande och enkelt att genomföra.

Efter utbildningen kommer du känna dig tryggare i valet av kanal och målgrupp och du kommer ha skapat en egen kort marknadsföringsplan för verksamheten eller ett av dina tjänste- eller produkterbjudanden.

Det ska vara lätt att göra rätt!

 

Utbildningen omfattar 3 halvdagar.

Måndag 22/2 kl. 09.00-12.00
Torsdag 25/2 kl. 09.00-12.00
Tisdag 2/3 kl. 09.00-12.00

Kajsa Granberg

Kajsa är affärsutvecklare inom besöksnäringen med fokus på hållbarhet, vilket också är grundstenen i allt hon gör. Med lång erfarenhet av kommunikation, konceptutveckling och varumärkesstrategi hjälper Kajsa företag inom besöksnäringen att ta fram sina styrkor i organisationen, berätta om dem och att fokusera på saker som ger lönsamhet. Tillsammans skapas upplevelser och erbjudanden anpassade för rätt målgrupp, i rätt kanal och till rätt pris.

Anmälan